Onnenkide

Eläimet, varsinkin hevoset ovat olleet minulle tärkeitä koko elämäni. Olen aina jollain tasolla kuullut heidän hiljaista, mutta voimakasta viisauttaan. Olen joskus joutunut ehkä ristiriitaisiinkin tunteisiin tämän asian kanssa. 

Me ihmiset emme useinkaan hiljenny kuuntelemaan mitä hevosella on sanottavaa, tai olemme liian kiireisiä huomaamaan hevosen kokemia tunteita. 

Hevosten viisauden elämääni avasi laajemmin rakas edesmennyt suomenhevoseni. Hän myös palautti muistiini lapsuuden taitoni eläinkommunikaatioon. Tämä hevonen piipahtaa vieläkin silloin tällöin henkimaailmasta tarkistamassa ja tukemassa minua omalla polullani.

Vuodet ovat kuluneet ja elämän viedessä eteenpäin pienellä tilallamme asustaa tällä hetkellä 3 hevosta ja kaksi ponia. Heillä on oma pihattomökki, hiekkatarha, metsää ja pienen pieni hyvänmielen laidun mihin silloin tällöin pääsevät herkuttelemaan. Heillä ei ole rautaisia kenkiä jaloissaan vaan elelevät kengättöminä. Ratsastaessa / ajettaessa ei käytetä rautaisia kuolaimia vaan he toimivat  kuolaimettomilla suitsilla. 

Minusta

Olen kahden alakoululaisen pojan äiti. Valmistuin hierojaksi tammikuussa 2020. Teen klassista hierontaa hoitotilassani joka sijaitsee kotonamme. Työ on aivan mahtavaa kun saan auttaa ihmisiä. 

Äänimaljoihin olen tutustunut syksyllä 2018, ja ne veivät minut heti mennessään. Kuinka moninaisia ja korkeavärähteisiä maljat ovat, ääniaallot menevät aina sinne minne sillä hetkellä on tarkoitettu. Ihana hoitomuoto, suosittelen tutustumaan.

Reikienergian kutsun olen tuntenut jo kauan ja olen yrittänyt pitää sitä "piilossa" itseltäni, mutta eihän se tietenkään ole onnistunut :) 

Olen suorittanut Universal Reiki 1 ja 2 -kurssit. Teen reikihoitoja hoitotilassani ja lähetän sitä myös etänä. Reikienergian välittäminen ihmisille, eläimille ja varsinkin luonnolle on minulle hyvin tärkeää .

Olen myös hyvin kiinnostunut shamanistisestä työskentelystä ja käytän välillä hoidossani myös rumpua.

Toivotan sinulle oikein mukavaa päivää ja onnenkiteitä elämääsi, ota ne vastaan ja tallenna ne pysyvästi sydämeesi.

Jos kiinnostuit jostain palveluistani, niin olet lämpimästi tervetullut.

Rakkaudella,

Mari

Yhteydenotot ja ajanvaraukset

Osoite

Haagantie 50, 20380 Lieto

Puhelinnumero
050 0877778

Sähköposti
onnenkide@gmail.com